Trisa

Trisa Oralna higijena

Kompleks fabrika “TRISA“ je Smešten u srcu Švajcarske i Evrope, TRISA je danas među vodećim svetskim proizvođačima četkica za zube i proizvoda za oralnu higijenu. Svakoga dana više od milion četkica za zube, proizvedenih po najstrožim kriterijumima kvaliteta, napušta proizvodne pogone vrhunske tehnologije. Cilj Trise je da obezbedi svojim klijentima najbolje proizvode za oralnu negu. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, najvišim standardima kvaliteta i motivisanim i iskusnim radnicima, TRISA proizvodi su neprevaziđeni širom sveta. TRISA je proizvođač četkica za zube od 1887.godine.

Trisa Aksesoari

Ono što razlikuje naše od drugih proizvoda su, prevashodno, sertifikati o kvalitetu, kao i široka paleta različitih modela aksesoara. Takođe, radi optimizacije pregleda ponude, opredelili smo se za veoma lak način rada, pomoću individualnih bar kodova i brojeva. Naš asortiman trenutno broji 93 bar kodova (sa tendencijom rasta), od toga:56 osnovnih modela i 37 modela u kojima se sezonski smenjuju boja i dizajn.Svi artikli su proizvedeni od različitih, visoko kvalitetnih materijala.

Trisa Četke za kosu

Proizvođač četaka za kosu s dugom tradicijom!
Proizvođač četaka duže od 120 godina, jedan od najbitnijih izrađivača četaka u Evropi
Tržišni lider u Švajcarskoj (potvrđen brend četaka za kosu u mnogim zemljama)
TRISA je sinonim za kvalitet, inovaciju i trendove

Šta je važno potrošaču u vezi s četkom za kosu?
• Korisnost, kvalitet, stabilnost i spretnost ključni su aspekti i standardni dizajnerski zahtevi
• Ergonomična, stabilna i udobna drška koja dobro leži u ruci
• Kvalitet i moderan dizajn
• Funkcionalnost prilikom korišćenja četke: četkanje i stilizovanje su osnovne funkcije četke za kosu,okrugla četka za dobar finiš kad se koristi fen,različiti zahtevi u zavisnosti od toga je li kosa suva ili mokra u pogledu gustine i teksture čekinja
• Švajcarski proizvod, dobra reputacija i simpatije