Roxanne Toaletne vode

ERTE COSMETICS – Smeštena u Istanbulu u Tuskoj, spada među vodeće proizvođače parfema. Postoje od 2003. godine i proizvode brendove Roxanne i Xceed.

Kompanija Erte Cosmetics sa svojim stručnim osobljem dala je nov dah tržištu parfema, koje je veoma ambiciozno u kozmetičkom sektoru. Osnovana je 2003. godine s ciljem da privuče potrošače koji su odgovorni prema svom budžetu i zdravlju i uživaju u inovativnim, savremenim i kvalitetnim proizvodima.

Erte Cosmetics sa svojim stručnjacima za istraživanje i razvoj, postprodajnim uslugama i osobljem za prodaju potpuno zadovoljava kupce. Erte Cosmetics ima privilegovan položaj u svojoj oblasti zbog odlične palete proizvoda koja se uvek proširuje. Naše kontinuirano usavršavanje krunisano je trajnošću korporacije. Želimo da budete sigurni da se mi uvek trudimo da damo svoj maksimum i kao dobavljači i kao poslovni partneri.

Kompanija za proizvodnju brendova Roxanne i Xceed koristi tehnološke mogućnosti 12.000 m² velikog proizvodnog pogona. Sve se proizvodi s ciljem da se dopre do potrošača svih starosnih grupa, s različitim budžetom i tipovima kože. Erte Cosmetics dezodoransima, parfemima i rol-on dezodoransima pokriva tržište u preko 60 zemalja. Erte Cosmetics potpuno zadovoljava potrebe kupaca bez ugrožavanja higijene i životne sredine, jer ima ekološku proizvodnju, što je podiglo nivo konkurencije u oblasti istraživanja i razvoja u proizvodnji parfema. U skladu s tim ciljevima, Erte Cosmetics želi da privuče potrošače visokokvalitetnim proizvodima koji prevazilaze njihova očekivanja.