Miss Magic

SOLVEX – Na početku istorije kompanije postojao je tim iskusnih i entuzijastičnih profesionalaca zainteresovanih za nauku i kozmetičku industriju i odlučnih da naprave nešto drugačije. Godine 1995. oni su osnovali kompaniju Solvex Cosmetic Products Ltd u Plovdivu i izbacili na tržište svoj prvi proizvod – seriju boja za kosu Magic Woman. Trebalo je da kompanija radi u jednom određenom području – da stvara i proizvodi sopstvene kozmetičke proizvode i da trguje njima. U narednih 18 godina kompanija se neprekidno širila, a povećavala se i raznovrsnost proizvoda, kao i njihov dobar prijem i kod kuće i u više od 40 zemalja širom sveta.

Solvex kompanija ima sopstvenu proizvodnu bazu (laboratoriju, industrijske objekte i skladišta) opremljenu najnovijom tehnikom. Sve Solvexove proizvode stvorili su visokokvalifikovani laboratorijski specijalisti u saglasnosti sa svetskim zdravstvenim standardima i svi su klinički i dermatološki testirani u Univerzitetskoj bolnici St. Džordž.

Proces proizvodnje je pod stalnim hemijskim i mikrobiološkim nadzorom laboratorije. Svaku fazu tehnološkog procesa nadgledaju specijalni uređaji za laboratorijske analize i preciznu kontrolu.

Prioritet kompanije jeste vrhunski kvalitet svih proizvoda, koji se postiže stalnom tehnološkom obnovom, korišćenjem prvoklasnih sirovina i angažovanjem viskokvalifikovanih profesionalaca za svaku fazu proizvodnog procesa.

Saradnja s nekim od najvećih svetskih laboratorija, kao što su Sederma, Mane i Jean Niel u Francuskoj, Pentapharm u Švajcarskoj i Cognis i Symrise u Nemačkoj, u kreiranju novih formula pruža nam dodatno uverenje da će naši proizvodi biti cenjeni i da će zadovoljiti čak i najzahtevnije korisnike, kao i one s klasičnim ukusom.