Golden Rose

Jedna je od najvažnijih korporacija u kozmetičkom sektoru, koja insistira na visokom kvalitetu i razumnim cenama od svog osnivanja 1983. godine. Erkul Cosmetics je jedna od vodećih kompanija u ovom sektoru sa svojih trideset godina iskustva, a proizvodi kozmetiku poput kremastih podloga, kompaktnih rumenila, senki za oči, maskara, karmina, sjajeva za usne i lakova za nokte u okviru marki Golden Rose, Classics, Miss Selene i Emily, sa 100% turskim kapitalom.

Erkul Cosmetics je jedan od pet najvažnijih proizvođača lakova za nokte u svetu i ima uspeha i van granica Turske, jer izvozi proizvode u 86 zemalja na pet kontinenata, uključujući Ameriku, Severnu Afriku, Bliski istok, Balkan, bivše republike SSSR-a i Evropu.

Erkul Cosmetics ostvario je odličan uspeh, postavši lider u izvozu kozmetike u Turskoj, čime takođe doprinosi turskoj ekonomiji.

Erkul Cosmetics ima veoma razvijenu prodajnu mrežu u Turskoj sa svojim brendovima Golden Rose i Emily, pa se proizvodi ove kompanije nalaze u više od 7.500 prodavnica, parfimerija, apoteka i lanaca supermarketa, a u 35 elitnih tržnih centara postoje i prodavnice marke Golden Rose.

Erkul Cosmetics proizvodi kozmetiku, plastičnu ambalažu i mirise u integrisanim proizvodnim objektima u krugu od skoro 70.000 m². Kozmetika se proizvodi u zatvorenom krugu od 36.000 m² u Istanbulu pomoću najnovije visoke tehnologije i s modernim pristupom procesu proizvodnje pod higijenskim uslovima u skladu sa ISO 9001:2008 sistemom upravljanja kvalitetom i ISO 22716:2007 Cosmetic-GMP (kozmetika s dobrom proizvođačkom praksom).

Erkul Cosmetics unapređuje studije istraživanja i razvoja uz pomoć svog specijalizovanog i iskusnog tima, a testiranja se obavljaju u skladu sa smernicama Evropske unije u akreditovanim laboratorijama pre nego što se proizvodi predstave potrošačima. Svaki proizvod ima izveštaj o bezbednosti korišćenja. Erkul Cosmetics nastavlja svoje putovanje kroz svet lepote usmeren na kvalitet i neprestano se razvijajući potpomognut tridesetogodišnjim iskustvom.

Lakovi za nokte

Acetoni i nega noktiju

Puderi

pvl

Rumenila

pvl

Senke za oči

pvl

Maskare

pvl

Olovke

pvl

Ruževi i sjajevi za usne

pvl

Četke za šminku